Трирічній Насті з Івано-Франківська терміново необхідно 72 тисячі євро на лікування


Маленькій Насті три рочки і дівчинці вкрай необхідна допомога небайдужих людей. У дитини – ДЦП, симптоматична епілепсія, затримка психо-мовленнєвого розвитку.

Мама Насті пригадує, на дитину з чоловіком чекали вісім років, коли завагітніла нечулася від щастя. Всі дев’ять місяців казали лікарі – плід розвивався нормально, проблеми почалися під час пологів, йдеться у сюжеті ТРК "3 Студія".

 «Коли вона народилася я навіть не могла зрозуміти, що відбувається, адже її відразу забрали у реанімацію. Вона народилася з чотирикратним виттям пуповиною. Під час пологів була асфіксія і гіпоксія важкого ступеня», – пригадує жінка.

Лікарі казали чекати до року. Мовляв, ураження центральної нервової системи не дадуть наслідків. Однак, каже мама, не в їхньому випадку. До симптоматичної епілепсії в один рочок додав ще один діагноз – ДЦП.

Мама Насті просить всіх небайдужих відгукнутися і допомогти зібрати необхідну суму аби як найшвидше повезти донечку на лікування, оскільки з кожним нападом відмирають клітини мозку і шанси на одужання зменшуються.

Для тих хто хоче допомогти мобільний номер мами у журналіста Вероніки Шиманської.