Ольга Лазор представить Франківщину у фіналі всеукраїнського конкурсу краси «СтудМіс України 2016» в Києві


Традиційно восени столиця збере з усіх куточків України найкрасивіших, кмітливих та талановитих студенток країни - фіналісток конкурсу «СтудМіс України». Івано-Франківську область представить Ольга Лазор, яка раніше стала переможницею регіонального конкурсу «СтудМіс 2016».

Учасниці представлять приголомшливе дефіле в колоритних національних костюмах, запальний вихід в купальниках і, звичайно ж, продемонструють кмітливість в давно полюбився глядачам конкурсі з каверзними питаннями. Окремо дівчата підготували відео про свої таланти. Володарка титулу «СтудМіс України 2016» представить Україну на міжнародному конкурсі краси World Miss University 2016.

«СтудМіс України» - наймасштабніший щорічний всеукраїнський конкурс краси, кмітливості та таланту. За титул «СтудМіс України» змагаються понад 3 000 студенток з усіх регіонів країни, так як конкурс складається з трьох етапів. Перший відбір проходить в ВУЗах. Переможниці цього етапу беруть участь в обласних конкурсах. Після чого дівчата представляють свій регіон на всеукраїнському конкурсі.