Франківські студенти-медики змагалися за перемогу в квесті


20 жовтня Студентський парламент спільно з Європейською медичною студентською асоціацією організували цікавий та веселий захід для активного відпочинку, що приурочений до 71-тої річниці заснування університету – квест.

За перемогу змагалися вісім команд, які обрали собі доволі цікаві назви: Дами з котами, Безпечний сенс, 404, АСС, Лицарі і королеви, Chilly і т.д, пише прес-служба медуніверситету.

Учасники мали побувати на дев’ятьох локаціях, які були розташовані в різних місцинах центру міста. Там їх чекали вигадливі завдання. Наприклад, сфотографуватися із рудою дівчиною, виконати логічну задачу тощо. Також організатори квесту підготували і спеціальне завдання: тій команді, яка роздобуде 3 грн 30 коп монетами номіналом п’ять копійок, віднімалося півгодини часу від їхнього кінцевого результату.

«Перше місце посіла команда студентів стоматологів АСС, яка впоралася з усіма завданнями всього за 1 годину 22 хвилини, – розповідає керівник EMSA Юлія Дмитрук. – На другому місці опинилася команда Безпечний сенс, а на третьому – 404».

Призери отримали подарунки: солодощі, квитки на кінофільм та вечеря у ресторані. Окрім цього, кожен учасник квесту отримав сертифікат.