Стало відомо у якій службі працював таксист, що їздив під «кайфом»


Вчора, 9 жовтня вдруге за останні три дні патрульні зупинили водія таксі з ознаками наркотичного сп’яніння. Тож патрульні запропонували пройти йому освічення у медзакладі. Там медики засвідчили: водій перебуває під дією наркотиків.

Як повідомили кореспонденту Бліц-Інфо у прес-службі патрульної поліції, на водія вже вдруге склали адмінпротокол та готують матеріали до суду.

Якщо після першого разу йому загрожував штраф 10 тисяч 200 гривень та вилучення водійського освідчення на рік, то зараз штраф може сягнути 20 тисяч 400 гривень та вилучення прав на три роки. 

За джерелами Бліц-Інфо, 29-річний чоловік представляв таксі «Оптимальне (579)».Тим не менше, у службі таксі від водія відхрещуються. У розмові з кореспондентом Бліц-Інфо директор таксі «Оптимальне» Сергій Павлюк наголосив, що цей водій не працює у них вже півроку.

«Те, що він їхав з маячком не означає, що він водій «Оптимального таксі». Я з'ясовував для себе – у нього навіть не була включена програма, бо він не працював у нас», - запевняє Павлюк.

За словами директора, той факт, що чоловік їздив з шашкою нічого не означає, адже таксисти самі купують шашки, тож це його приватна власність.

«Я знаю, що він буде подавати до суду, адже другого разу не було навіть медичного освідчення. Як я зрозумів, той самий екіпаж поліції на підставі першого разу склав ще один протокол», - акцентує директор служби таксі.

Водночас Сергій Павлюк зізнається, що фізично нереально щодня перевіряти всіх таксистів, які виходять на роботу. Тим не менш, якщо поступають скарги, що водій може перебувати у стані алкогольного сп’яніння, то є вісім бригадирів, які їх контролюють. Також водій проходить медогляд при прийомі на роботу.

«Інформація про те, що зупинений водій стояв на обліку у наркодиспансері також брехня. Ми таку інформацію пробиваємо, тож можу сказати – це не відповідає дійсності. На облік його поставили, коли його зловила поліція. Але до того - стовідсотково гарантую – цього не було», - наголошує Павлюк.

До теми: В Івано-Франківську патрульні затримали водія таксі під дією наркотиків