Руслан Марцінків і Василь Андріїв потиснули один одному руки


Минулого вівторка, 4 жовтня на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська вибачився перед учасниками АТО за те, що вони сприйняли конфлікт між ним і головою спілки на свій рахунок.

Тоді Руслан Марцінків запевнив, що не хотів нікого ображати і ці слова були сказані на емоціях. А вже сьогодні під час засідання виконавчого комітету Міський голова вибачився і особисто перед Василем Андріївим.

"Я уже на оперативній нараді просив вибачення в учасників АТО, а зараз прошу вибачення особисто у вас за свої емоції. Вважаю, якщо ми дбаємо за інтереси міста і учасників АТО, то маємо працювати разом. Я готовий потиснути вам руку, якщо ви не проти", – звернувся Руслан Марцінків до присутнього в залі Василя Андріїва.

Після цього обидва піднялися зі своїх місць і потиснули один одному руки.

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо писав, що після того, як міська рада прийняла питання щодо забудови колишнього асфальтного заводу, активісти вимагали скасувати рішення. Також вони передали спільно напрацьоване рішення міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу. Проте уже на наступний день міський голова зібрав прес-конференцію, щоб висловити свою думку щодо цих питань, яка переросла у конфлікт. В результаті ображені учасники АТО подали до суду. Наступне судове засідання мало відбутися завтра, 7 жовтня.