Китаєць приїхав лікувати прикарпатців голками


Українці не бережуть своє здоров'я замолоду і швидко погоджуються на операції, а ще їдять без режиму й дуже нервові. Такого висновку дійшов фахівець китайської медицини Ван Лі Тао.

Доктор вже багато років практикує у столиці, а нещодавно на запрошення коломиян побував і у писанковому місті. Його знання та методи лікування сподобалися прикарпатцям, тому китаєць у Коломиї вже вдруге, пише НТК.

Цього разу у нього на прийомі багато інвалідів на візках. Відрадно те, що Лі Тао не ставить на перше місце гроші. Робить людям знижки, а буває, що взагалі лікує безкоштовно. Перейнявся гість з Піднебесної й ситуацією в нашій державі, незабаром готується їхати на Схід надавати допомогу дітям на Донбасі.

Слід зауважити, доктор Ван Лі Тао - майстер китайської медицини. А також сертифікований та дипломований фахівець у сфері лікувального масажу з елементами лікувальної терапії, точкогово масажу та рефлексотератпії. І успішно застосовує свої знання в Україні.

У китайського доктора успішно лікується коломиянин Руслан. Проходить уже четвертий курс голковколювання. Молодий чоловік два роки тому впав з п'ятиметрової висоти. Отримав перелом хребта, забій спинного мозку. Лікарі сказали, що стати на ноги у Руслана шансів немає. А от китайський фахівець вважає інакше.