У Франківську проінспектували маршрутки: Виявили відсутність реєстраторів та рекламу


Рейдова група у складі працівників управління транспорту та зв’язку, Укртрансбезпеки, управління праці, поліції та представників депутатської комісії 19 вересня проінспектувала роботу громадського транспорту на маршрутах Івано-Франківська.

Про це в мережі повідомив керівник управління транспорту та зв'язку Олег Ганчак.

За словами чиновника, через відсутність відеореєстраторів на маршруті №43 складено акт та накладена штрафна санкція. Також група виявила непогоджені трафарети, які були зняті з автобусів на маршрутах 34 та 39,  склала акт за порушення п.2.3.28 договору перевезення пасажирів на маршруті №25 та попередила перевізників на маршрутах 28 , 35, 43 про необхідність зняти рекламу.

"З водіями проведено інструктаж щодо дотримання визначеного маршруту та графіку руху автобуса, здійснення посадки та висадки пасажирів тільки на визначених місцях зупинки, здійснення перевезення громадян, яким законодавством надано пільги щодо плати за проїзд, підтримки санітарного стану автобуса, культури перевезення та поведінки по відношенню до пасажирів, обов’язкової видачі квитків пасажирам", - розповів посадовець.