Одіозний екс-регіонал знову претендує на крісло заступника голови Держагенства лісових ресурсів


Ігор Тимочко знов претендує на керівну посаду в Державному агенстві лісових ресурсів.

Цього разу він допущений до тестування на посаду заступника голови Держагенства лісових ресурсів, пише СТИК.

Зазначимо, колишній екс-голова ДП «Вигодське лісове господарство» Ігор Тимочко є помічником-консультантом народного депутата від Прикарпаття Володимира Шкварилюка.

На офіційному сайті Верховної Ради України зазначено, що Тимочко Ігор Ярославович працює помічником-консультантом нардепа за строковим трудовим договором на постійній основі.

Нагадаємо, свого часу екс-директора лісгоспу звинувачували в знищенні одного з найбільших державних лісових підприємств області, незаконному звільненні працівників, лобізмі інтересів приватних фірм та корупції.

Колишній керівник-регіонал, який під час революції Гідності підпав під народну люстрацію і написав заяву про звільнення, згодом програв всі суди,намагаючись поновитися на посаді керівника Вигодського лісового господарства.

Сам Ігор Тимочко неодноразово заявляв, що ніколи не був членом Партії Регіонів, а тільки співпрацював із владою, оскільки був на державній посаді.Та є документи, які підтверджують входження екс-керівника Вигодського лісгоспу Ігоря Тимочка до фракції "Партія Регіонів" Долинської районної ради. Документ датується 8 грудня 2010 року.