В парку на вулиці Військових ветеранів розпочато благоустрій


Ще одна відпочинкова зона в середмісті набуде сучасного вигляду. В парку на вулиці Військових ветеранів розпочато благоустрій. Наразі комунальники облаштовують пішохідні доріжки. Вистеляють понад тисячу метрів квадратних бруківки.

Вздовж території парку серпантином розкинулися роками протоптані стежки. Для зручності мешканців саме вони стануть орієнтиром для майбутніх доріжок, пише ВЕЖА.

Це одна з найбільших зелених зон в середмісті. Тут часто відпочивають люди похилого віку та молоді сім’ї з дітьм. Тож під час облаштування алей проектанти врахували потреби всіх вікових категорій. Згідно проетку тут з’явиться дитячий майданчик та неординарні вуличні меблі.

Загальна площа зеленої зони майже 4 гектари. Цього року комунальники виконують лише половину запланованих робіт. Незважаючи на це, мешканці міста вже відзначають як змінюється парк.

Паралельно відбувається облаштування всіх зелених зон в середмісті. Це зокрема, сквер на вулиці Княгинин та «Первоцвіт», шо у “Пасічній”. На стадії завершення реконструкція Центрального парку відпочинку.