У Франківську стартує нова хвиля ґрантів


Сьогодні, 15 вересня, розпочалася подача проектів на ґрант від Urban Space 100. Термін надсилання ґрантової анкети триває з 15 вересня до 15 жовтня 2016 року. Ґрантова програма спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку міста, що реалізуються в Івано-Франківську.

Які проекти можуть подаватись?

Подаватись можуть некомерційні проекти, які реалізуються в м. Івано-Франківськ.

Важливо: в разі фінансування кошти можуть бути направлені на рахунок діючої неприбуткової  організації (громадська організація, благодійний фонд тощо). Тому, якщо ви самі не є учасником чи засновником такої організації, рекомендуємо знайти партнерську організацію, що реалізує схожі проекти, для оформлення документації в тому разі, якщо ваш проект буде підтримано. У Статуті організації має бути передбачено право отримувати безповоротну фінансову допомогу на реалізацію проектів.

Як подати проект?

Проект на розгляд загальних зборів подається через одного із засновників Urban Space 100 (при наведенні курсора на фото ви побачите позначку фейсбук-аккаунта кожного).

Сконтактуйте з одним із учасників Urban Space 100, запропонуйте йому підтримати вашу ідею та подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування. Рекомендуємо в першу чергу звертатися до одного з учасників, які мають можливість розглянути ваш проект швидше, ніж інші. Зі списком учасників та детальними правилами подачі можна ознайомитися на сайті «Теплого Міста».

Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали на нього відповідь або отримали негативну відповідь, це не означає, що ви не можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників Urban Space 100 і переконати його подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування.

В якому вигляді подати проект?

Для зручності розгляду кожної заявки заповніть, будь ласка, цю форму з додатками, попередньо її завантаживши. Саме її надсилайте учаснику з поміткою “Проектна заявка (Urban Space 100)”

Запишіть коротке відеозвернення від авторів проекту у довільному форматі тривалістю до трьох хвилин, та презентуйте в ньому ваш проект. У заявці у відповідному полі вкажіть посилання, за яким завантажено ваше відеозвернення. Відеозвернення є обов’язковою умовою подачі проекту на розгляд для отримання фінансування.

Як обираються проекти?

Проекти обираються учасниками Urban Space 100 після попереднього обговорення їх на загальних зборах, що відбуваються 4 рази на рік.

Учасники ознайомлюють інших із проектами, які вони отримали на розгляд, і після обговорення шляхом голосування обирають ті, що будуть підтримані.

Які проекти не будуть підтримані

  • проекти, що містять політичну або комерційну складову
  • проекти, в яких передбачено більше 20% загального бюджету на гонорар чи оплату за адміністрування проекту

Якщо у вас є запитання - надсилайте їх на адресу nataliya.stetsko16@gmail.com