Екологічна комісія


14 вересня о 11.00 год. - засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування (каб. 500 ОР);

1. Про проект рішення обласної ради "Про скасування рішення обласної ради від 30.09.2011. № 245-9/2011 “Про Порядок проведення руслоочисних та руслорегулювальних робіт на річках області".

Доповідає: Роман Михайлюк

2. Про проект рішення обласної ради "Про Дністровський регіональний ландшафтний парк".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

3. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання дочірньому підприємству «Івано-Франківський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" у користування ділянки надр".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

4. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання комунальному підприємству "Житловик" у користування ділянки надр".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

5. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання ПАТ "Укргазвидобування" у користування ділянки надр" (промислова розробка родовища газу природного, конденсату, нафти Максимець-Бистрицької площі, Надвірнянський район).

Доповідає: Ріяфет Гасимов

6. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання ПАТ "Укргазвидобування" у користування ділянки надр" (промислова розробка родовища газу природного, конденсату, нафти, газу сланцевих товщ Ліщинської площі, Рогатинський район).

Доповідає: Ріяфет Гасимов

7. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання ПАТ "Укргазвидобування" у користування ділянки надр" (промислова розробка родовищ газу природного, конденсату, нафти Ілемківсько-Лолинської площі, Долинський та Рожнятівський райони).

Доповідає: Ріяфет Гасимов

8. Про проект рішення обласної ради "Про переоформлення ТДВ "Рогатинпісок" акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску, що знаходиться на території Стратинської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

9. Про проект рішення обласної ради "Про надання ТДВ "Рогатинпісок" гірничого відводу з метою розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску, яке знаходиться на території Стратинської сільської ради (0,5 км на схід від хутора Москалі) Рогатинського району Івано-Франківської області".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

10. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 119-4/2016 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2016 році”.

Доповідає: Ріяфет Гасимов

11. Різне.