Мешканець Івано-Франківщини через ревнощі жорстоко вбив дружину


За вбивство дружини прикарпатцю загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення. Він спричинив дружині тілесні ушкодження у вигляді множинних колото-різаних поранень шиї, грудної клітки та живота, ушкодження судин та внутрішніх органів, від яких вона померла.

За клопотанням Коломийської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою відносно місцевого жителя, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115(умисне вбивство) КК України.

Встановлено, що 6 серпня цього року підозрюваний в ході словесного конфлікту, який виник на ґрунті ревнощів, з метою позбавлення життя своєї 57-річної дружини, наніс їй декілька цілеспрямованих ударів ножем.

Таким чином, він спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді множинних колото-різаних поранень шиї, грудної клітки та живота, ушкодження судин та внутрішніх органів.

Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці події.   

Зловмиснику повідомлено про підозру та взято під варту. Крім того, за клопотанням Коломийської місцевої прокуратури слідчим суддею Коломийського міськрайонного суду винесено ухвалу про направлення вказаної особи для проведення стаціонарної психіатричної експертизи.

За вказане правопорушення йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі, пише прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.