“Тепловик” сьогодні зіграє з командою “Нікополь –НПГУ”


У вівторок, 13 вересня, івано-франківський МФК «Тепловик» в рамках 9 туру чемпіонату України серед команд другої ліги, на МЦС «Рух», прийматиме «Нікополь –НПГУ» із Нікополя.

Наразі,  після   8 зіграних турів, команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Івано-Франківці  після двох перемог поспіль закріпились на 6 місці, а нікопольці на 14, зігравши 8 матчів, в яких двічі святкували перемогу, в одному зіграли внічию та у 5 зазнали поразок, пише Репортер.

Команда «Нікополь-НПГУ»,  яка представляє Нікополь,  який  в кінці 70-80 років, мав самобутню команду,  яка залишила помітний слід в історії радянського футболу, бувши учасником чемпіонату серед команд першої союзної ліги.  Як і Івано-Франківськ, в Нікополі тривалий час (понад 10 років) не було професіональної команди. Завдяки місцевій владі та Незалежній профспілці гірників України, було створено команду, яка взяла старт в поточному чемпіонаті України серед команд другої ліги.

До Івано-Франківська вчора, 12 вересня, гості прибули автобусом, витративши понад 17 годин на дорогу. Сьогодні, в другій половині дня, нікопольці на МЦС «РУХ» провели тренування.

«У нас молода команда, яка складається із 17-20 річних футболістів – каже виконуючий обов΄язки головного тренера  «Нікополь- НПГУ» Григорій Маржеленко. Приємно,  що в Нікополь,  так  і в Івано-Франківськ, знову повернувся професіональний футбол.  В останнє, команди наших міст зустрічались ще в далекому 1994 році, коли івано-франківське «Прикарпаття»  перемогло в першій українській лізі та здобуло путівку до вищої. Наша команда тоді програла «Прикарпаттю» – 0:4. Завтра очікуємо цікавої гри як від нашої команди. Так і від господарів поля. Безумовно івано-франківці є явним фаворитом завтрашньої гри, але ми спробуємо показати все на що здатні. Хочеться порадувати вболівальників гарною грою, а Івано-Франківську, в найближчі роки повернути славу прикарпатського футболу та мати команду в елітному девізіоні Українського футболу.»

МФК « Тепловик» теж провів останнє тренування напередодні зустрічі.

«На жаль, в матчі у Запоріжжі, травму отримав Роман Прошак, який пропустить завтрашній матч. Готуємось у звичному режимі. Налаштовуємось на перемогу та добротній футбол, яким хочемо порадувати нашого вболівальника, який завтра прийде на футбол. Приємно, що Івано-Франківськ по відвідуваності матчів серед вболівальників є на провідних ролях. Ми все зробимо, що подарувати радість та приємні хвилини тим хто нас буде підтримувати».

Початок матчу о 18:00.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону, які розпочнуть роботу з 10-00 год. Для зручності вболівальників, яку і на попередньому матчі,  за дві години до матчу, почнуть працювати додаткові дві каси. Також в касах стадіону можна буде  можна придбати абонемент, вартість якого становить 120,00 гривень.