Конфлікт між учасником АТО та головним патрульним Франківська: Сторони не готові вибачатись


Сьогодні, учасники конфлікту між патрульною поліцією та ветераном АТО обговорили ситуацію, яка трапилася.

Після довгого обговорення Іван Чайковський запевнив, що готовий зупинити конфлікт.

"Я сподівався, що Міхалець вибачиться. Справа не в синяках, а в особистій образі. Я людині завжди подам руку, якщо вона вибачиться", - запевнив учасник АТО.

Тож модератор зустрічі Андрій Фармуга запропонував учасникам конфлікту вибачитись та потиснути один одному руку.

В той же час Дмитро Міхалець запевнив, що як людині йому дуже прикро, що таке трапилося і на майбутнє він зробив для себе висновки.

"Ваша участь у суспільстві, як і наша однакова. Я не рвався до крісла і прийшов у поліцію, щоб змінювати країну. Я пожертвував сім'єю, щоб принести зміни і повернути довіру до поліції. Ситуація сталась і це конфлікт. Але кидання на підлогу не було, тож вини за собою не відчуваю", - каже очільник патрульної поліції.

Як зауважив громадський активіст Віктор Загреба, в кожному конфлікті винні обидві сторони. Саме тому було б найкраще, щоб кожна сторона вибачилась за свої дії, адже боєць так само винен у тому що трапилось, як і поліцейський.

В той же час Адріан Волгін заявив, що зараз в рядах АТОшників зараз є серйозний розбрат. І жодного побратимства немає. Учасники АТО часто переходять межу.

"Я не розумію чому Іван так вчинив. Це не чоловічий вчинок роздувати цю іторію в соцмережі, а потім говорити про прощення. Потрібно було дотримуватися закону. Якщо зараз Міхалець подасть руку то визнає провину. Нехай визначає слідство хто винен"- переконаний учасник АТО.