Франківський гурт PATSYKI Z FRANEKA перемогли у конкурсі каналу М2 - “Хіт-конвеєр”


До Дня Незалежності України канал М2 та компанія “Таврійські Ігри” влаштували гала-концерт та фінал конкурсу “Хіт-конвеєр” на Співочому полі.

21 серпня канал української музики у прямому ефірі визначив переможця конкурсу україномовної пісні "Хіт-конвеєр", передає depo.ua.

Протягом гала-концерту 13 претендентів на перемогу виконали конкурсні композиції. До складу журі увійшли теле- і радіоексперти, продюсери та музиканти: генеральний директор М1/М2 Валентин Коваль, продюсер М2 Роман Муха, музичний продюсер Віталій Клімов, саунд-продюсер Віталій Телезін, музичний та телепродюссер Олена Мозгова, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, генеральний продюсер радіогрупи “Тавр-Медіа” Віталій Дроздов.

PATSYKI Z FRANEKA перемогли у конкурсі каналу М2 - “Хіт-конвеєр” - фото 1

За рішенням експертного журі переможцем став Івано-франківський гурт PATSYKI Z FRANEKA з піснею “VasЯ OMG”.

Нагороду переможцям конкурсу україномовної пісні "Хіт-конвеєр" на сцені вручив міністр культури України Євген Нищук та генеральний директор каналів М1 та М2 Валентин Коваль.

Євген Нищук, міністр культури України поділився своїм враженням від конкурсу.

"Мене переповнює велике натхнення та гордість через те, що ми ще раз маємо можливість почути унікальну, неймовірну, самобутню українську популярну музику! Я радий, що в переддень 25 річниці Незалежності тут на пагорбах Києва зібралася така неймовірна кількість людей! Музиканти сьогодні вкотре доводять, що українська музика є найкраща! Я хочу подякувати організаторам і ідейникам, щоб ми зароджували, провокували через конкурс, через фестиваль саме українську популярну музику!", - сказав він.

Головний приз для переможців - розкрутка на мільйон, у яку входять зйомки професійного кліпу, його ротація на каналах М1 і М2 і величезна промо-кампанія.

Валентин Коваль, директор каналів М1 і М2 розповів, як саме гурт-переможець зможе стати відомим.

“Окрім зйомки кліпу і його показів на музичних каналах, ми також маємо домовленість, що великі канали групи StarLightMedia підтримають інформаційно тур або альбом переможця”, - наголосив він.

Микола Баграєв, ініціатор конкурсу та президент компанії “Таврійські Ігри” поділився своїм баченням конкурсу.

“Ціль одна – знайти нові хіти, україномовні хіти, які зможуть наповнити українські ефіри і концертні майданчики. Можу також по секрету сказати, що ми серйозно обговорюємо можливість перетворити в наступному році цей конкурс на якісний український фестиваль", - розповів він.

Гурт PATSYKI Z FRANEKA у захваті від перемоги.

Ми сподіваємося, що ми качнемо країну, будемо над цим наполегливо працювати”, - пообіцяли переможці. 

Спеціальними гостями гала-концерту стали гурти “АНТИТІЛА” та “С.К.А.Й.”.

Завершив вечір виступ гурту BRUTTO, які відіграли майже повноцінний концерт. Зі сцени “Хіт-конвеєра” пролунали такі хіти як “Воины Света“, “Гири“, “Underdog”, “Капитал” та інші.