Голова облради Олександр Сич привітав краян з Днем прапора та 25-річницею Незалежності України


На сайті обласної ради з'явилося привітання голови обласної ради Олександра Сича з Днем Державного Прапора України та з Днем Незалежності України.

Шановні краяни! Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора України та з 25-річчям Незалежності України!

Проголошення незалежності чверть століття тому стало поворотною віхою в історії розвитку української держави і могутнім стимулом для натхненної праці заради миру і добробуту в нашому спільному домі. Нині нам доводиться боронити українську незалежність і територіальну цілісність в умовах російсько-української війни.

Від усього серця бажаю всім нам, аби наша держава була міцною, могутньою та внутрішньо впорядкованою. І коли ми сьогодні говоримо про війну з російським агресором, то саме міцна і внутрішньо впорядкована країна – головна запорука нашої перемоги. Якщо ми хочемо миру,  спокою, достатку і порозуміння всередині держави, то в ній має панувати влада і воля народу, як справжня демократія, а не влада і воля олігархічних груп, які діють у власних інтересах.

Переконаний, разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення нашої держави і її незалежності. Слава Героям, котрі століттями виборювали її! Слава Героям, котрі відстоюють її зараз!

Слава Україні!

Голова обласної ради Олександр Сич