Прикарпатець пограбував одразу дві хати в одному селі


У місцеве відділення поліції за минулу добу звернулося дві заявниці, жительки одного із сіл району. Одна повідомила, що із її літньої кухні хтось викрав кольоровий телевізор, а друга – заявила про крадіжку з-під сільського магазину декоративних дерев’яних виробів (два будиночки, візок, вітряк, чотири дерев’яні крісла, металевий мангал, поливочний шланг, дві дерев’яні тумби).

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 55-річний односельчанин потерпілих. Як з’ясувалося, в першому випадку зловмисник, шляхом вільного доступу через незачинені вхідні двері до літньої кухні, проник в середину приміщення звідки поцупив телевізор.

В другому випадку чоловік скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає і вночі з-під сільського магазину викрав дерев’яні вироби. Чим завдав значних матеріальних збитків. Встановлено, що зловмисник уже потрапляв поле зору поліцейських.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.