Кумедне відео, як американські чоловіки спародіювали синхроністок


Синхронне плавання – суто жіночий вид спорту. Одночасне виконання у воді різноманітних фігур під музику – видовище красиве, але за ним стоїть титанічна робота.

Дівчатам потрібно не тільки слідкувати за точністю рухів, а й ідеально контролювати своє дихання, мати неабияку гнучкість та володіти мімікою обличчя, оскільки вона теж грає певну роль під час виступу.

Як би виглядало чоловіче синхронне плавання, показала компанія дотепних американців, які зняли кумедне відео на цю тему. Чоловіки з не зовсім спортивними фігурами синхронно поїдають піцу у басейні, п'ють енергетики, катаються на човні тощо.

Зараз відео переглянули вже понад сто тисяч користувачів, думки яких розділилися. Одні вважають це невдалим жартом, мовляв, показане не має ні найменшого відношення до спорту. Інші ж навпаки зацінили почуття гумору авторів ролика.

Синхронне плавання спочатку було відоме як водний балет. Воно з'явилося у Канаді у 20-их роках минулого століття, а згодом поширилося далі по світу.

Показовий виступ з синхронного плавання був представлений на Олімпійських іграх ще в 1948 році, а як окремий вид спорту він дебютував у 1984 році на Олімпіаді у Лос-Анджелесі.