Маленький прикарпатець потребує термінової допомоги на лікування, щоб знову бачити


В 5-ти річного Дениса з гірського села Красноїлля, що на Верховинщині тяжка хвороба очей з дитинства.

У нього - вроджена міопія великого степеня, катаракта, атрофія зорових нервів. Дениско лікується з 2011 року, втім хвороба прогресує і дитина втратила зір на праве очко. Вилікувати дитину взялися лікарі в Німеччині, повідомляє сайт Верховина

Як розповідає мати Дениса Освінціцького, у клініці виписали рахунок на 15 000 євро, оплативши який хлопчик зможе бачити та насолоджуватися красою природи, споглядати за процесами, що відбуваються навколо та просто повноцінно жити.

Необхідних грошей у сім'ї немає, адже вони вже витратили все, що мали. Зараз сподіваються на чуйність та небайдужість земляків.

"Я хочу до Вас звернутися по допомогу. Ми лікуємось у Німеччині і нам знову виставили рахунок який ми не можемо оплатити самостійно. Я вам щиро вдячна за все! Якщо ми зберем гроші, Диниско буде бачити на обоє очей",-  звертається мати хлопчика Оксана Освіцінська.

Для того щоб допомогти Дениску відновити зір, можна переказувати гроші на рахунок матері хлопчика: 4149 4978 6128 5544 (Освіцінська Оксана).