Одна автівка в дереві, інша - в кюветі: П'яні прикарпатці потрапили в ДТП


Протягом минулих вихідних на Івано-Франківщині трапилось сім аварій з потерпілими. А саме, три ДТП за ці дві доби сталося на Коломийщині, дві – у Тисменицькому районі, по одній - в Івано-Франківську та на Снятинщині.

Зокрема, в результаті аварії у суботу увечері в селі Верхній Вербіж на Коломийщині постраждала 21-річна коломиянка – пасажирка легковика. Як виявилося, 29-річний житель райцентру близько опівночі, керуючи у стані алкогольного сп’яніння автомобілем «ВАЗ 21115», під час повороту на заокругленій ділянці дороги не впорався із управлінням машиною, через що  з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом. В результаті ДТП пасажирка «Лади» отримала серйозні травми органів живота.  

Ще одна аварія за участю нетверезого водія цього ж дня сталася у селі Іллінці Снятинського району. Як наразі відомо, близько 16 год 26-річний місцевий житель не зміг під час руху втримати на дорозі автомобіль «Опель Кадет» та з'їхав у кювет. Його з переломом щелепи та в стані алкогольної коми доставили для надання медичної допомоги до районної лікарні.