В Івано-Франківську горіла квартира у п'ятиповерхівці


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 19 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Так, 6 серпня о 09:14 в селі Пійло Калуського району на одному із подвір’їв загорілася копиця сіна. Вогнем знищено 0,5 т сіна. На пожежі врятовано житловий будинок та автомобіль «ВАЗ 2106». Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 

6 серпня о 13:58 в Калуші виникла пожежа дерев'яної прибудови до дачного будиночка. Вогнем знищено перекриття прибудови на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється. 

6 серпня о 18:22 в Івано-Франківську по вулиці Сорохтея виникла пожежа в житловій квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено житлову кімнату та речі домашнього вжитку на площі 20 м.кв. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальники протягом години працювали у апаратах захисту органів дихання та зору. 

З верхніх поверхів будівлі було евакуйовано 12 мешканців. На пожежі врятовано приміщення кухні та санвузла. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника.

7 серпня о 02:45 в селі Поляниця Яремчанської міської ради в одному із обійсть загорілася господарська будівля. Вогнем знищено господарську будівлю на площі 60 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється. 

Всього з початку року на Івано-Франківщині виникли 1830 пожеж.