12-річна дівчинка наклала на себе руки через нерозділене кохання


Трагедія сталася в ніч на суботу, 6 серпня Близько 2:30 ночі мешканка вулиці Парковій, що недалеко від центру Івано-Франківська виглянула у вікно і побачила дівочий силует у вікні будинку навпроти

Жінка завмерла - дівчинка із квартири напроти, перебуваючи на 8 -м поверсі, вибралася на підвіконня і стрибнула вниз. Свідок події відразу ж викликала правоохоронців та швидку допомогу.

Приїхавши на місце медики вже нічим не могли допомогти дівчинці, яка загинула на місці. А правоохоронці з'ясували, що дитина проживала в тій самій квартирі на 8 -м поверсі з матір'ю, яка в цей час була в гостях. Сусіди відгукуються про цю сім'ю позитивно.

- Сім'я як сім'я, ні криків, ні лайки з цієї квартири ми, сусіди, не чули, - розповіла журналістам сусідка сім'ї Ірина. - Зізнаюся, ми майже не спілкувалися, лише віталися в під'їзді, адже мати давно на заробітках за кордоном, час від часу приїжджає додому в Івано-Франківськ. А її дочка була під опікою бабусі та тітки, бо батька немає.

Правоохоронці відразу ж повідомили про трагедію матері дівчинки. Жінка у нестямі від горя. Поки що поліцейські не змогли з нею поговорити. Також відомо, що дівчинка залишила передсмертну записку.

- На листку паперу абияк було написано "Вибач, мамо", - розповіла керівник сектора молодіжної превенції Національної поліції в Івано-Франківській області Алла Бойчук. - Букви нечіткі, дівчинка явно перебувала в неспокійному стані Також ми переглянули її сторінки в соцмережах. Перед тим, як зробити непоправне, вона видалила свою сторінку Вконтакте. А ще ми знайшли її особистий щоденник, де вона описувала свої відносини з хлопцем, не вказувала імені, але мова йде про безмовному почутті. Тому прийшли до висновку, що вона покінчила з життям через нерозділене кохання.

Зараз правоохоронці розмовляють з подругами загиблої, з якими вона напередодні відпочивала на річці. Також намагаються до хвилини відновити вчорашній день загиблої, аби з'ясувати, штовхнуло її на самогубство нерозділене почуття чи щось інше.

У цій справі розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст . 115 КК (умисне вбивство без кваліфікуючих ознак). Слідство триває.

Джерело: Станіславське.ТБ,  КП в Україні.

До теми: Тіло 12-річної дівчинки виявили під франківською багатоповерхівкою