Прес-конференція "Україна очима іноземців"


У західному регіоні стартував новий міжнародний проект «Відчуй Україну» з ініціативи молодіжної громадської організації AIESEC. 20 іноземців волонтерів подорожують Західною Україною, вивчаючи урбаністику і неповторну природу нашого краю. Завітали вони і до Івано-Франківська.

Професійні фотографи, блогери, відео оператори і журналісти відкрили для себе неймовірну красу Карпат, унікальність та автентичність місцевого населення, сучасність і різноплановість нашого міста.

Сотні фотографій, десятки статей, години монтажу – все це результат їхнього перебування в Івано-Франківську. Іноземці беруть участь у Фестивалі Культур, де презентують кожен свою країну, організовують фотовиставку і розповідають про пригоди в Україні.

По закінченню проекту відбудеться прес-конференція, де всі учасники проекту ділитимуться враженнями про перебування в Івано-Франківську та західному регіоні загалом.

5 серпня 2016 р. о 14:00 у приміщенні Обласної Державної Адміністрації, за адресом вул. Грушевського 21. Запрошуємо Вас відвідати прес-конференцію з нашими волонтерами і дізнатися яка Вона – Україна очима іноземців.