Лікарі Прикарпаття готові надати прочанам медичний супровід


3 серпня відбулася робоча нарада з питання організації проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в селі Крилос Галицького району.

Участь у нараді взяли директор департаменту охорони здоров’я ОДА Мирон Матейко, начальник відділу ДОЗ ОДА з медицини катастроф, мобілізаційної роботи та спеціальних питань Марія Бойко, головний  лікар Галицької ЦРЛ Любомир Журавецький, головний лікар Бурштинської МЛ Сергій Сопільняк та заступник головного лікаря ОЦЕМД та МК Олег Янків .пише прес-служба ОДА.

Під час зустрічі значну увагу було приділено питанню забезпечення медичного супроводу прочан. Зокрема, мовилося про забезпечення чергування медичними працівниками у лікарських амбулаторіях, на ФАПах, розміщених по ходу прощі. Керівники обговорили і готовність закладів до надання медичної допомоги учасникам заходу, створення резерву медикаментів та виробів медичного призначення, а також встановлення в місці проведення Патріаршої прощі наметів медичної допомоги та санітарні автомобілі.