Звіжинського і Клицюк допустили до конкурсу на посаду директора ЦСМ


У вівторок, 2 серпня, відбувся повторний конкурс на посаду директора Центру сучасного мистецтва Івано-Франківська.

Документи на конкурс подали двоє – колишній директор центру Анатолій Звіжинський та Ірина Клицюк – співавторка муралу “Україна єдина” на вулиці Мазепи у Франківську, пише Репортер.

До складу конкурсної комісії увійшли шестеро з правом голосу, на чолі із заступником міського голови Олександром Левицьким, і секретар, яка не голосуватиме.

Члени комісії сьогодні на першому етапі конкурсу розглянули документи двох кандидатів – Звіжинського та Клицюк, про допущення до другого етапу конкурсу – дискусії претендентів.

Олександр Левицький зазначив, що щодо повноти і відповідності документів є зауваження до заяви Звіжинського, де він вказав посаду директора ЦСМ, на якій він уже не перебуває і подав не підписану автобіографію.

У підсумку роботи, комісія допустила до конкурсу обох заявників – Клицюк і Звіжинського.

Нагадаємо, що 17 червня конкурс на посаду директора міського Центру сучасного мистецтва вже відбувся. Однак тоді члени комісії не змогли прийняти рішення на користь жодного кандидата. На це місце претендували керівник народного аматорського театру “Думка” Сергій Сивачук і директор центру Анатолій Звіжинський. Відтак прийняли рішення оголосити повторний конкурс.

Разом з Левицьким до комісії увійшли заступник директора міського департаменту культуриМихайло Коник, головний спеціаліст юридичного відділу Ірина Тарновська, голова громадської організації “Роса Карпат” Марія Чулак, директор об’єднання “Форумс” Микола Джичка, член Національної спілки фотохудожників Ростислав Кондрат і секретар – Христина Брожина, яка не має права голосу.