На Прикарпатті розпочали розслідування ДТП, у якій загинуло двоє людей


Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинуло двоє людей.

Встановлено, що 31 липня близько 19:00 год на автодорозі державного значення Н-3 «Івано-Франківськ-Тернопіль» між містами Івано-Франківськ та Тисмениця відбулося зіткнення автомобіля «Мітсубісі Педжеро» та мотоцикла «Хонда». 

В результаті ДТП водій мотоцикла, 49-річний житель Тернополя та його пасажир – 46-річна жінка, від отриманих травм померли на місці події.

Наразі тривають судово-медичні експертизи тіл загиблих, проводяться невідкладні слідчі дії. Водія автомобіля «Мітсубісі Педжеро»,54-річного жителя Івано-Франківська, освідувано на предмет алкогольного сп’яніння, згідно попередніх висновків якого останній алкогольні напої не вживав.

В ході розслідування з’ясовуються всі обставини аварії.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України. За вказане  правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі, пише прес-служба прокуратури області.

До теми: У ДТП на автотрасі "Івано-Франківськ-Тернопіль" загинули двоє чоловік