Прокурор Прикарпаття вказав підлеглим на недоліки в роботі


Під час підсумкової наради прокурор області Олесандр Стратюк заслухав доповіді заступників та керівників місцевих прокуратур щодо проблемних питань в роботі органів прокуратури.

Прокурор області звернув увагу на те, що за три дні прийому громадян він отримав понад 100 скарг на органи досудового розслідування та небажання з боку прокурорів допомогти у вирішенні проблемних питань. Для виправлення цієї ситуації прокурор області дав місяць часу, інформує прес-служба обласної прокуратури.

«Справи повинні мати логічне завершення. Важко переконати людей, які приходять, що ми працюємо для скерування справ до суду, коли вони не розкриті по 10, 6, 4 роки», - зазначив Олександр Стратюк.

Окрім того, прокурор області звернувся до працівників з вимогою здійснювати прийом громадян. 

«Багато людей скаржаться, що просто не може попасти на прийом до прокурора , а ще гірше, коли попадуть  то там їх просто не чують. За три прийоми громадян я отримав дуже багато інформації про правопорушення. Спілкуйтесь з людьми, населення вірить, що в країні можна щось змінити, не виганяйте і не принижуйте їх», – підкреслив прокурор області.