ПАТ «Івано-франківськгаз» просить на 1 число передати показання лічильника


Для того, щоб оплачувати лише за спожиті куби газу, споживачам необхідно щомісяця 1 числа фіксувати показання свого лічильника газу і передавати їх газовій компанії з першого по п’яте число.

Передати показання приладу обліку можна любим зручним для споживача способом:

За допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр). Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо». Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу.

Зафіксувати показання в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для реєстрації кабінету необхідно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Як зареєструватися».

За номером контакт-центру 0342-591-104 за допомогою IVR . Користуючись підказками голосового меню, необхідно ввести номер особового рахунку та показання.

Електронною поштою contact@if.104.ua, вказавши номер особового рахунку або ПІБ та адресу.

Зателефонувавши в контакт-центр, який працює без вихідних з 8.00 до 20.00 год., без обідньої перерви.

Споживачам варто перевірити, чи зафіксовані передані ними показання лічильника в розрахунковій системі. Найзручніше це зробити через Особистий кабінет на сайті 104.ua або зателефонувавши в контакт-центр (т. 0342-591-104).

Нагадуємо, що передані  показання відобразяться в системі, не відразу. В залежності від способу передачі – на це знадобиться від кількох годин (при передачі черезОсобистий кабінет на сайті 104) до 5 робочих днів (електронною поштою).
 
Щомісячне передавання показань лічильника газу допоможе уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом газу!