Мобільний шпиталь запрошує прикарпатських медиків до надання допомоги в АТО


Сьогодні в облдержадміністрації відбулася презентація Першого добровольчого мобільного шпиталю (ПДМШ) ім. Миколи Пирогова.

Варто зазначити, що ПДМШ ім. Миколи Пирогова є спільним проектом Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних сил України та Благодійного фонду «ПДМШ ім. Миколи Пирогова», що має на меті залучення цивільних медиків до надання медичної допомоги військовослужбовцям та цивільному населенню в районах проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Так, представники шпиталю, під час прес-конференції наголосили на важливості забезпечення достатньої кількості медпрацівників в зоні проведення бойових дій, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Додамо, що під час заходу за значний особистий внесок та надання спеціалізованої медичної допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника медика з Калущини Володимира Хвалковського нагороджено медаллю «За сприяння Збройним Силам України».