Маленький франківець потребує негайної допомоги на боротьбу зі страшною хворобою


Малий франківець 11-річний Владик Дубина вже два роки бореться з тяжкою хворобою — Лімфомою Ходжкіна.

З вересня минулого року Владик Дубина перебуває у національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» у Києві. Там хлопчику зробили пересадку кісткового мозку, а зараз медики роблять усе можливе, аби він прижився й запрацював.

Історія боротьби маленького Владика зі страшною хворобою розпочалася у 2014 році. Тоді на ручці дитини з'явилася звичайна маленька гулька на лікті. Гулька не боліла, проте мама звернулась у дитячу поліклініку, що на Тичини, там заспокоїли, мовляв, жировик.

Та через рік гуля почала рости. Тоді лікарі порадили звернутись в онкогематологію. Після обстеження й підтвердження аналізів, Владику поставили страшний діагноз — Лімфома Ходжкіна.

З жовтня 2014 року Владик перебував на лікуванні в Івано-Франківську. Результати були невтішними. Хвороба пошкодила кістковий мозок, тому була потрібна трансплантація. З вересня минулого року Владик лікується в «Охмадиті», а 30 грудня йому там зробили пересадку кісткового мозку. Зараз лікарі роблять все можливе, щоб стан хлопчика покращився, навіть звернулися до закордонних клінік. 

На заклик відгукнулися Італійські лікарі і запропонували свої послуги. Проте початок лікування ускладнюється тим, що у дитини низький показник на аналізи (тромбоцити, лейкоцити, гемоглобін), та лікарі пообіцяли, що підготують хлопчика для перевозу в закордонну клініку. Тим часом готується необхідний пакет документів. Проте лікування за кордоном вартує 145 тис. євро, а грошей у батьків уже немає. Тому вони просять всіх небайдужих допомогти врятувати їхнього єдиного синочка.

Реквізити для допомоги: 
 
Картка 4149 4978 4660 6103
Балінська Тетяна Миколаївна (бабуся Владика) тел. 0980550770
Ліля Дубина (мама Владика) тел. 0970385725.
Спільнота Термінова допомога для  Владика Дубини в мережі Фейсбук.