Екстремальний переїзд автобуса через аварійний міст на Прикарпатті


У мережі facebook оприлюднили відео (автор Людмила Стражник) екстремального переїзду маршрутного автобуса через аварійний міст на Луку.

Жартома місцеві жителі говорять, що все виглядає ніби кадри з якогось голівудського блокбастеру, де переповнений людьми автобус от-от злетить з пошкодженого бойовими діями моста у пропасть, хоча ситуація насправді дуже плачевна, пише портал Городенка IF.

Проте, попри всі запевнення місцевої влади вирішити цю проблему – віз і далі там. Від того часу у районі змінився вже третій голова райдержадміністрації та другий голова райради, але зрушень у вирішенні цього вкрай важливого для місцевого населення питання не видно.

За словами місцевих жителів, сьогодні цей міст – це бомба непередбачуваної дії, бо у будь-який момент транспорт на ньому та і самі піші люди можуть провалитись у річку. Відчайдухи, що все таки наважуються долати небезпечну дистанцію своїми авто признаються, що моментами захоплює дух, коли бачать як перед ними піднімається на метрову висоту одна із дошок. Але і попри таку реальну небезпеку таки доводиться ризикувати, бо іншого шляху перебратись у глиб району просто не має.

У такій ситуації своє б слово мала сказати влада, але на крик душі місцевих мешканців влада не подає і писку. Наслідки, які можуть спричинитись неадекватною реакцією на проблему відповідних служб страшно навіть уявляти – мова ж іде про людські життя!