Тягнибок про тарифи: Влада має затягнути паски на пузі олігархів, а не зашморг на шиї українців


Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок переконаний, що в час, коли в країні другий рік поспіль триває війна, а громада віддає останнє на підтримку українського війська, підвищувати тарифи на комунальні послуги не тільки злочин, а й мародерство.

Про це свободівець написав на своїй сторінці у Facebook.

Тягнибок наголосив, що внаслідок рішення уряду про зміну тарифу на природний газ його вартість для населення, що впливає на тарифи за тепло та гарячу воду, нині встановлена на рівні ціни імпортного газу.

За його словами, влада повинна негайно припинити обдирати народ і зменшити тарифи на комунальні послуги до економічно обґрунтованих цін.

«Не зашморг на шиї українців затягувати, а паски на пузі олігархів! Народ не може і не має фінансувати олігархів! Жодні меморандуми з МВФ – реальні чи віртуальні – не повинні бути уставом для влади. Натомість, загроза соціального вибуху у зв'язку з неспроможністю багатьох родин виживати – це підстава негайно вирішити на користь українців питання з тарифами та цінами на товари першої необхідності, ліки, пальне. Люди злі й обурені – вони не будуть терпіти чергове мародерство влади. Або владоможці захистять громаду, або повне перезавантаження влади!».