На Калущині поліція розшукує озброєного нападника


Поліцейські Калуського відділу поліції встановлюють особу та місце перебування зловмисника, який напередодні на вихідних стріляв в місцевого жителя з предмета, схожого на пневматичний пістолет.

До чергової частини Калуського відділу поліції по телефону надійшло повідомлення з лікувального закладу про те, що «Швидкою допомогою» було доставлено потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, струс головного мозку забійні рани лобної ділянки голови та вогнепального поранення грудної клітки та живота.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та оперуповноважені. Як було встановлено, 3 липня близько 03.45 год. 25-річний житель міста, повертаючись додому після застілля з товаришами, поконфліктував із невідомим йому чоловіком. Від словесної суперечки дійшло до бійки, в ході якої невідомець застосував предмет схожий на травматичний пістолет, здійснивши постріли у бік потерпілого, в результаті яких калушанин отримав вище вказані тілесні ушкодження. Після вчиненого зловмисник втік.

Наразі працівники поліції проводять пошукові заходи щодо встановлення особи зловмисника та місця його перебування. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Призначено проведення ряду експертиз. Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.