Толока-фест з будівництва франківського Памп треку


25 червня о 10:00 в Зеленій Зоні (с. Опришівці) розпочнеться толока-фест з будівництва Івано-Франківського Памп-треку. Толока-фест присвячений дню Молоді.

Якщо Ви відчуваєте себе молодим і активним-приходьте самі і беріть з собою друзів та гарний настрій!
Запрошені гості: міні екскаватор, тачки та лопати.
Зміни своє місто власними руками!
Координатор: Володимир 0666651502

В Франківську вже заразактивно кипить будівництво памп-треку, який реалізується активистами НЕЗЕЛЕНА ЗОНА Опришівців, ГО Дом4824та активними велесипедистами міста в рамках програми «Активні громадяни» за сприянням Літературного угруповання «СТАН», з допомогою департаменту житлової,комунальної політики та благоустрою при фінансовій підтримці Британської Ради в Україні.

Памп-трек - спеціальна велосипедна траса, що представляє собою чергування ям, купин і контр-уклону і не містить рівних ділянок. Особливість памп-треків полягає в тому, що набір і підтримка швидкості здійснюється не за рахунок обертання педалей, а за допомогою спеціальної техніки проходження ( «прокачування») хвиль - в ями велосипед «втискається», на купині «розслабляється».
Траса зазвичай має відносно невелику довжину (десятки метрів) і робиться кільцевої. Можливі розвилки і перехрестя для організації різноманітних маршрутів проходження.
Для катання з памп-треку найкраще підходять легкі, гірські велосипеди або BMX.
Змагання передбачають проходження певного маршруту на трасі за мінімальний час.