Прикарпатець розплатився за візит знайомої телефоном


Протиправні дії зловмисниця вчинила під час перебування у потерпілого у гостях за місцем його проживання. Раніше жінка уже притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

З повідомленням про крадіжку мобільного телефона "Самсунг 1202" до поліції звернувся 36-річний житель району. В ході пошукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до скоєння крадіжки.

Ним виявилася 29-річна жителька одного із сіл району. Як з’ясувалося пізніше, зловмисниця напередодні прийшла у гості до потерпілого. Після випитого спиртного господар заснув, а гостя тим часом, прихопивши телефон вартістю близько 300 гривень, покинула помешкання.

Викрадене майно у підозрюваної вилучено та повернуто власникові. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України, зловмисниці може загрожувати покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Крім того, правоохоронці перевіряють жінку на причетність до подібного роду злочинів, адже зловмисниця уже мала проблеми із законом та притягувалася до кримінальної відповідальності. Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.