Шість найкращих серіалів літа


Влітку перспективних серіалів не бракуватиме. Традиційно, вашій увазі пропонується добірка найкращих з найкращих.

″НАГОДУЙ ЗВІРА″

З року в рік фільмів і серіалів про кухню не меншає. Збагатити раціон кіногурманів має на меті серіал ″Нагодуй звіра″ - драма про двох друзів, які вирішили відкрити ресторан, забувши попередньо владнати справи з мафією і законом, пише ua.modna.

Головні ролі дісталися Джиму Стерджесу і Девіду Швімеру, відомому за роль Роса у серіалі″Друзі″.

Джим Стерджес, Девід Швімер


В цьому серіалі Швімер зіграє сомельє-вдівця, який за допомогою ресторану намагатиметься забезпечити своєму сину гідне майбутнє.

Прем'єрний епізод - 5 червня.

″КОРОЛЕВА ПІВДНЯ″

Екранізація однойменного роману Артуро Переса-Реверте, який побачив світ у 2002 році. Своєрідна відповідь ″Наркам″, які стали кращим серіалом минулого літа.
 

Королева Півдня


Головна героїня - Тереза Мендоса, бойфренд якої — наркодилер. Одного разу його вбивають, і Тереза змушена втікати до Іспанії. Там вона плекає план помсти, один з пунктів якого — стати найкрутішим наркодилером країни. Врешті їй вдається досягти успіху і стати главою найбільшого накросиндикату, стати королевою Півдня.
 

Тереза Мендоса

Прем'єрний епізод - 21 червня.

″АМЕРИКАНСЬКА ГОТИКА″

Детективний трилер розповість про впливове бостонське сімейство, члени якого дізнаються, що недавно померлий глава був пов'язаний з десятками вбивств. Ба більше — виникає підозра, що хтось із живих родичів був його спільником.
 

американська готика


З крісла продюсера за проектом спостерігатиме Стівен Спілберг і це звучить дуже переконливо і багатообіцяюче.
 

Стівен Спілберг


Назва серіалу відсилає до знаменитої картини ″Американська готика″ Гранта Вуда, на якій зображена прекрасна доброзичлива пара - батько і дочка.
 

″Американська готика″ Грант Вуд


Хто тільки і як тільки не пародіював це полотно і не розвивав задану ним тему міцної родинної любові. Однойменний серіал не виняток.

Прем'єрний епізод — 22 червня.

″ГАСТРОЛЕРИ″

Шоу продюсує і частково режисує Кемерон Кроу — постановник ″Джеррі Магуайера″,″Ванільного неба″ і ″Майже знаменитого″. Це буде його перша робота для ТБ.
 

Кемерон Кроу


Головні герої - своєрідні туроператори для гастролей рок-груп: люди, які роблять всю закулісну роботу перед концертами.
 

гастролери


Без них би ніяких турів не було - без менеджерів, звуковиків, електриків, водіїв. Саме про них серіал і розкаже.

Прем'єрний епізод — 26 червня.

″ОДНОГО РАЗУ ВНОЧІ″

Нова кримінальна драма від HBO і сценариста ″Списку Шиндлера″ і ″Банд Нью-Йорка″, Стіва Зелліана.
 

Стів Зелліан


Історія адвоката Джека Стоуна, який опиняється в самому центрі розслідування дивного і страшного вбивства. В основі нового міні-серіалу HBO лежить старий міні-серіал BBC під назвою ″Criminal Justice″.
 

Одного разу вночі


Зав'язка ″попередника″ полягала у тому, що герой Бена Вішоу до безпам'ятства напився з незнайомкою, а на ранок прокинувся поруч з її трупом, за що і був відправлений до в'язниці. Інтрига трималася на питанні — винен він чи ні?
 

Одного разу вночі, серіал


В американській версії, зрозуміло, такого козирного туза в рукаві немає, тому творці серіалу вирішили ″змістити акценти″ - в центрі історії адвокат, який з усіх сил намагається витягнути бідолаху з в'язниці.
 


Спочатку юриста повинен був грати покійний Джеймс Гандольфіні, потім - Роберт Де Ніро, а в підсумку роль дісталася Джону Туртурро.

Сценарій, який свого часу припав до душі не останнім дядькам Голлівуду, апріорі стає однією з головних прем'єр сезону.

Прем'єрний епізод — 10 липня.

″THE GET DOWN″

Баз Лурман кидає виклик Мартіну Скорсезе.
 

Баз Лурман


У відповідь на серіал ″Вініл″ режисер ″Великого Гетсбі″, ″Мулен Руж″, ″Танців без правил″, ″Ромео і Джульєтти″ зняв серіал про підлітків Бронкса кінця 70-х.
 

THE GET DOWN


У своєму першому ТБ-проекті Баз Лурман зібрав краще з попередніх робіт. На нас очікує і костюмована драма, і феєричний мюзикл. За чутками, без Шекспіра теж не обійдеться.

Прем'єрний епізод — 16 серпня.