«Твоя енергонезалежність»: Останні дні, щоб запастися газом за акційною ціною


До Дня Незалежності українці мали можливість запастися газом за мінімальною ціною поточного року.

Діє вигідна пропозиція з 23 серпня по 25 вересня. За збереження викуплених запасів відповідає НАК «Нафтогаз України».

Скільки газу можна купити і як його використовувати?

Максимальний обсяг газу, який можна придбати за старою ціною, становить 25 000 кубічних метрів на одне домашнє господарство. Офіційний прес-реліз представників НАК «Нафтогаз України» свідчить про те, що, купивши газ за «літньою» ціною, населення зможе заощадити близько 25% особистих витрат в опалюваний сезон.

Придбані в рамках акції газові резерви можна буде використовувати починаючи з 1 жовтня 2019 року. Кінцевий термін дії - 31 березень 2020 року.

Якщо придбаний газ буде витрачено раніше терміну, для споживача будуть діяти загальні умови. Невикористаний обсяг природного ресурсу буде трансформований в грошовий еквівалент і зарахований на особовий рахунок або повернутий абоненту. У другому випадку потрібно буде написати відповідну заяву.

Умови участі в акції

Умови участі в акції гранично прості. Для цього потрібно переконатися у відсутності боргів за газопостачання, заповнити відповідну заявку та сплатити її в розмірі 100%. Здійснити замовлення можна на офіційному сайті 104.ua, в регіональних центрах обслуговування клієнтів, а також через постачальників. Буде потрібен паспорт та поточні показання лічильника. Найсвіжіші новини України на цю тему свідчать про те, що люди оцінили пропозицію. Так, наприклад, у Вінницькій області вже близько 300 споживачів подбали про те, щоб зробити необхідний резерв.

Скільки коштує акційний газ?

Як зазначалося вище, ціна на газ в період з 23 серпня і до 25 вересня 2019 року максимально низькою. Це 5 995,53 грн за 1000 кубічних метрів. Примітно, що у вартості не враховано витрати з транспортування та розподілу природного ресурсу. Ці показники будуть відрізнятися в залежності від регіону і будуть зазначені у щомісячному рахунку з оплати послуг.