82 сім’ям учасників АТО нададуть допомогу на поліпшення житлових умов


В Івано-Франківській ОДА відбулося засідання обласної комісії з питань поліпшення житлових умов сімей, члени яких загинули (померли) під час проведення антитерористичної операції, інвалідів І групи, інвалідність яких пов’язана з участю в антитерористичній операції

На нараді йшлося про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, інформує прес-сужба ОДА.

У результаті обговорення цією комісією було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов 82 учасникам антитерористичної операції та їх сім’ям.

Довідково: Станом на 1 грудня цього року надано матеріальну допомогу на поліпшення житлових умов 52 сім’ям учасників АТО на загальну суму 1299,09 тис. гривень. Важливо зазначити, що було підготовлено проект розпорядження облдержадміністрації про виділення матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов 19 учасникам антитерористичної операції на загальну суму 473,67 тис. гривень.