Дев'яносторічна бабуся пролетіла літаком над Коломиєю


Закарпатська 90-річна бабуся, яка дрифтувала на кабріолеті, показала, як керує літаком.

Дев'яносторічна бабуся Рина із Закарпатської області, яка раніше прославилася вмінням водити кабріолет і бензовоз, показала, як керує літаком. Тепер у планах літньої екстрималки стрибок з парашутом. Відповідне відео опублікували у Мережі, інформує НТК.

У кабіні літака разом з літньою жінкою був інструктор, який здійснив зліт і посадку. Коли літак перебував у повітрі, штурвал передали бабусі. Сам відеоролик зняли в Коломиї Івано-Франківської області.

Внук літньої жінки у коментарі Mukachevo.net розповів, що баба Рина літала на тому ж літаку, яким облетів Карпати відомий телеведучий "1+1" Дмитро Комаров. За словами онука, бабуся зовсім не нервувалася перед польотом. Сам процес водіння їй дуже сподобався. Тому тепер вона хоче стрибнути з парашутом.

"Ми знімали це відео у Коломиї. Це була компанія, яка надає такі послуги. Домовились про зустріч та й зняли. До речі, це був той самий літак на якому облетів Карпати Дмитро Комаров. Так, звісно з нами був інструктор. Він здійснив зліт та посадку, а вже у повітрі дав покермувати бабусі”, – розповів Іван

Жінка зізналася, що до цього вона каталася лише на конях і волах, тому що раніше автівок ніхто не мав.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!