Аграрії Прикарпаття побували на виставці новітніх технологій у Києві


У виставковому комплексі «КиївЕкспоПлаза» відбулася сьома Міжнародна виставка інноваційних рішень у сільському господарстві.

На виставці було широко представлене обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції більш, ніж 300 компаніями з України та зарубіжних країн, що посідають провідне місце на вітчизняному та міжнародному ринках.

Виставка супроводжувалася насиченою діловою програмою за участю відомих вітчизняних та іноземних експертів аграрного сектору, що надасть можливість  операторам вітчизняного ринку  знайти оптимальні рішення  тих питань, що стоять перед ними.

Окремі з сільськогосподарських підприємств області під час роботи виставки уклали договори на поставку обладнання та інших матеріально-технічних ресурсів.

Додамо, що у роботі виставки взяли участь виконуючий обов’язки директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, фермери, науковці, керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств Прикарпаття.