Активісти обіцяють повністю заблокувати в’їзд пасажирських автобусів в Надвірну


Впродовж багатьох років мешканці Надвірної потерпають через хаос та безлад, що твориться в центральній частині міста по вул. Княгині Ольги через незаконну, нелегальну автостанцію, яка обслуговує перевезення пасажирів абсолютно в усіх напрямках від Надвірної.

На площі у двісті квадратних метрів здійснюється висадка-посадка пасажирів, а також “відпочивають” автобуси, які здійснюють 152 рейси в межах району та 23 рейси до Івано-Франківська, повідомляють “Вікна”.

Депутати міської ради на чисельні скарги міських жителів ще в 2008 році прийняли рішення, що жодний пасажирський автобус не може здійснювати заїзд в центр міста. Згодом, на прохання РДА, яка є замовником районних перевезень, у 2009 році рішення змінили і дозволили заїзд в центр міста на зупинку по вул. Княгині Ольги для висадки та посадки пасажирів, а відстій здійснювати на АТС по вул.Вокзальній”, — повідомили активісти.

Учора у місті відбулася нарада керівництва міста та району, депутатів міської та районної рад, представників ОДА.

Якщо порядок не наведуть, депутати міської ради та громадськість міста 2 березня повністю заблокує в’їзд пасажирських автобусів в центр Надвірної.