Активісти пропонують незаконно зведену автостоянку позаду франківського озера перетворити на спортмайданчик


Громадська організація «Поступовий гурт франківців» запропонувала забудівнику передати в комунальну власність монолітну площадку для стоянки автомобілів поруч з будівництвом фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Ленкавського в районі ВАТ «Плай» для подальшого облаштування на ній дитячого або спортивного майданчика.

Про це йдеться у заяві поступовців на їхньому сайті, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Адже, результати перевірки Держархбудінспекції говорять, що "виконання будівельних робіт з влаштування монолітної площадки для стоянки автомобілів поруч з будівництвом фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Ленкавського в районі ВАТ «Плай» в м. Івано-Франківську здійснювалося без відповідних документів дозвільного характеру, а саме декларації про початок виконання будівельних робіт, що є порушенням ч. 1 ст. 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Паралельно активісти звернулися до міського голови Руслана Марцінківа із проханням винести на розгляд наступної сесії Івано-Франківської міськради питання про згоду на отримання у комунальну власність вищегдаданої монолітної площадки для подальшого облаштування на ній дитячого та/або спортивного майданчика.