Активісти вимагають звільнення прибічників Партії Регіонів у Калуській РДА


До голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука звернулись з проханням звільнити з посади начальника відділу освіти Калуської РДА Наталію Савчук, яка всебічно підтримувала Партію Регіонів.
Партійці «ВОЛІ» спільно з громадською організацією «Громадська барикада» подали звернення до голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука з проханням звільнити з посади начальника відділу освіти Калуської РДА Наталію Савчук, яка всебічно підтримувала Партію Регіонів.
 
"До нас звернулось  чимало людей із скаргами на дану особу. Були скарги від працівників Пійлівської загальноосвітньої школи, в якій дана особа колись працювала, та від працівників відділу Калуської РДА. Наталія Савчук, прихильниця Партії Регіонів, не тільки чинить тиск на підлеглих, а й погрожує працівникам. Тому ми вважаємо, що прихильники старої системи, а саме Партії Регіонів не повинні займати керівні посади, а повинні бути звільнені та притягнуті до відповідальності. Тому, ми вимагаємо у голови ОДА Олега Гончарука звільнити Наталію Савчук з даної посади», - заявив Михайло Якимчук.
 
У зверненні до голови ОДА повідомляється, що Савчук Наталія до 2002 року працювала заступником директора у Пійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Потім, у 2002 році, була обрана головою Пійлівської сільської ради. 
 
«У 2004 році під час виборів до ВРУ сфальсифікувала та підробила документи на користь колишньої Партії Регіонів, за що і поплатилась своїм робочим місцем. Проти неї була відкрита кримінальна справа. Скориставшись нагодою вона виїхала до Італії. У 2011 році, жінка повернулася і була призначена на посаду начальника освіти Калуської РДА. За час роботи на цій посаді неодноразово чинила тиск на працівників освіти. На сьогодні ця людина знову працює на посаді начальника відділу освіти Калуської РДА», - йдеться у зверненні.
 
Своє невдоволення до даної особи і їй подібних уже висловлювали автомайданівці Калущини. Вони особисто просили звільнитися Наталію Савчук з даної посади, що не дало результатів, а також писали звернення до голови Калуської РДА з вимогою звільнення з посади прихильників колишньої влади, а саме Партії Регіонів.