АТО: Протягом минулої доби зафіксовано понад 80 обстрілів


Минула доба, 28 липня відзначилася нахабною, але як і завжди безрезультатною активністю російсько-терористичних військ.

Протягом минулої доби зафіксовано понад 80 обстрілів позицій сил АТО. Двічі захисники України відбивали атаки російських найманців. Це сталося поблизу міст Щастя та Авдіївка, про це повідомляє прес-центр АТО.

Вчора, з 18-ї по 24-ту години бойовики обстріляли з гармат та мінометів наші позиції в районах н.п. Красногорівка, Авдіївка, Перше Травня, Майорськ, Миколаївка, Мар’їнка. На інших напрямках лунали постріли зі стрілецької зброї.

За уточненою інформацією, о 16.30 під вогневим прикриттям 120-ти та 82-мм мінометів і танку, російські найманці атакували позиції сил АТО поблизу міста Щастя. Загін проросійських бандформувань нараховував близько 100 осіб. Бій тривав майже три години. Противник, зазнавши втрат відступив. 

О 20.20 в районі міста Авдіївка близько 30 бойовиків намагалася захопити опорний пункт наших військ. Отримавши гідну відсіч від бійців сил АТО, бандитська зграя накивала п’ятами. 

Українські військові втрат у бойових зіткненнях під Щастям та Авдіївкою не мали.
Сьогодні, 29 липня, станом на 6-ту годину ранку, зафіксовано артилерійські обстріли сил АТО в районах н.п. Степне, Новозванівка, Троїцьке, Миколаївка, Попасна.
Сили АТО не піддаються на провокації ворога, за необхідності дають гідну відсіч бандитам та міцно тримають оборону по всій лінії розмежування.