"Бандерівський схрон" отримає 25 тисяч доларів гранту від українців Канади


Центр підтримки учасників АТО «Бандерівський схрон», який діє на Тисмениччині отримає грантові кошти на реабілітацію воїнів.

14 червня у Києві Конгрес українців Канади, Канадсько-Українська фундація та благодійний фонд «Захисники України» назвали проекти та організації, які отримують гранти від канадських українців, повідомляє Бліц-Інфо з посиланням на Радіо Свобода.

Суму розміром 100 тисяч доларів США поділять між собою нарівно чотири українські неурядові організації: Українська соціальна академія, Союз ветеранів АТО Донбасу, Центр підтримки учасників АТО «Бандерівський схрон» та «Побратими України»-«Допомога Україні». Вони представили проекти з соціальної і психологічної підтримки ветеранів АТО та їхніх родин.

Благодійний фонд «Захисники України» створений у вересні 2017 року за підтримки благодійників та учасників гала-вечірки на честь збірної України, яка вперше взяла участь в «Іграх нескорених» у Канаді.

"Фонд отримав понад 80 конкурсних заявок на грант. Незалежна комісія зосередила увагу на тих проектах, які спрямовані на підтримку поранених військовослужбовців та ветеранів України,",- повідомив на церемонії оголошення переможців президент Конгресу українців Канади Павло Грод. 

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо писав, що у Франківську визначили, яким організаціям дадуть кошти на реабілітацію воїнів.