Байкери проведуть мотопробіг по Галицькому кільці


Організатори фесту «Галицьке лицарство» анонсують мотопробіг учасників клубу «Wild Biker»: с. Крилос Княжа криниця (Золотий тік) – храм св. Пантелеймона с. Шевченкове – центральна площа м. Галич – Галицький замок.

Клуб «Wild Biker» зареєстрований  з 2005 року в Івано-Франківську та налічує більше 50 учасників з Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Основна мета – об’єднання любителів мандрів та мото-техніки.

В байкарській ієрархії представники організації співпрацюють з клубами з Києва, Дніпра, тощо. Постійно проводяться різноманітні заходи. Зокрема, до Дня незалежності учасники «Wild Biker» організували мотопробіг від Ужгорода і до лінії розмежування, де відбулася передача українського прапора кримським татарам. Окрім того, клуб систематично возить гуманітарну допомогу на схід.

 «Представники нашого клубу мають чималий досвід мандрів та відвідин різних фестивалів. Такі заходи завжди цікаві як для місцевих, так і для туристів. Зважаючи на досвід Кам’янця-Подільського, Хотина, Львова, доцільно поєднувати турніри реконструкторів з альтернативними локаціями: ярмарками, майстер-класами, виступами артистів тощо. Цікавим є приклад європейських фестів, де поряд з історичними заходами проводяться туристичні івенти. Це об’єднує різних, проте близьких по духу людей. Крім того, нашою спільною метою є залучення молоді до участі в таких заходах, для того щоб краще ознайомити з історією, природою, культурою.

Анонсований мото-пробіг є промо-акцією, яка дасть поштовх розвитку туристичного потенціалу цього регіону і дозволить привабити сюди все більше гостей», - заявив представник клубу «Wild Biker» Ігор Ільницький.