Без адмінресурсу не обійтись? На Франківщині терапевти агітують за керівника


"На виборах, як на війні - всі засоби хороші",- напевне таким лозунгом керуються прикарпатські політики під час передвиборчої агітації.

Раз за разом у соцмережах та ЗМІ з'являється все більше інформації про порушення під час передвиборчого періоду. Є й такі, що не гребують і адмінресурсом - можливістю використати своє становище задля збільшення власного рейтингу.

Очевидно, саме своїм службовим становищем вирішив скористатися і головний лікар Калуського міського центру первинної медико–санітарної допомоги Михайло Гаврилишин.

Принаймні це у соцмережі Фейсбук стверджує калушанин Андрій Кравчук. За його словами, на днях до нього прийшли дільничний терапевт з колегою та почали агітувати за свого прямого керівника.

"Громадянин Кусень(представлявся, як завідувач якогось відділення) і дільничний терапевт Голинська прийшли до мене додому і повним ходом агітували мене і мою сім'ю проголосувати за Гаврилишина М.Б. Коли я сказав,що мене це не цікавить і попросив покинути мою домівку - дільничний терапевт Голинська пригрозила мені, що коли з моєї кваритири поступить виклик ,то вона не прийде", - поскаржився Кравчук.

Варто зауважити, головний лікар калуської міської поліклініки Михайло Гаврилишин наразі вже є депутатом Калуської міськради. Очевидно і ним хоче залишитись, адже зазначений у списку кандидатів від ВО "Батьківщини".

На жаль, в українському законодавстві не передбачено покарання за використання адміністративного впливу на виборчий процес. Тож вся надія на свідомість виборця.