Бездна зловживання: Голова облради Олександр Сич хоче провести незалежний аудит всіх обласних програм


Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич хоче провести незалежний аудит всіх обласних програм. Причина - відкриті кримінальні провадження щодо зловживань чиновників.

Про це Олександр Сич наголосив на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, податків та фінансів, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Голова облради зазначив, що останнім часом виявляють все більше фактів у порушенні кримінальних справ, пов’язаних із зловживанням. Зокрема, на закупівлях медичного обладнання, що вартує мільйони.

«Нам доведеться привести незалежний аудит. Це та бездна в якій нас тоне більше 50% обласного бюджету. І що в тій бездні є предметне – маніпулювання і зловживання. В цьому потрібно розбиратися. Це до того, що у нас стільки проблем в області, не говорячи про райони. Це просто жахіття!», - наголосив Сич.

Адже, з словами очільника Прикарпаття, потрібно аналізувати всі програми, щоб знайти кошти на ремонт доріг міжрайонного сполучення.

«Це нас заставить предметно аналізувати всі програми – охорони здоровя, соціальної політики, культури, освіти», - додав свободівець.

До теми: Чиновники Івано-Франківської ОДА купили медобладнання за завищеними цінами

Прокуратура перевіряє використання прикарпатськими лікарнями бюджетних коштів