Безпритульний ледь не спалив багатоповерхівку у прикарпатському містечку


На Івано-Франківщині за минулу добу зареєстровано 5 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

2 травня о 10:51 в місті Бурштин по вулиці Степана Бандери виникла пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено матрац. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

2 травня о 15:12 в селі Тростянець Долинвського району втникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищена господарська будівля та  3 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

2 травня о 17:07 в місті Яремче по вулиці Свободи виникло займання сміття на відкритій території біля готелю «Панський». Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

2 травня о 18:10 в селищі Делятин горіло сміття в підвалі Народного дому. Вогнем пошкоджено вхідні двері в підвал. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

2 травня о 19:37 в місті Рогатин по вулиці Івасюка виникла пожежа в нежилому приватному житловому будинку. Вогнем знищено меблі в приміщенні кухні. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.