Більше сотні посад: В Івано-Франківську оголосили набір у поліцію


Сьогодні, 6 жовтня, в управлінні патрульної поліції анонсували набір в патрульну поліцію Івано-Франківська.

Керівник управління Нацполіції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов зазначив, що основний набір буде у новостворену дорожню поліцію. на Прикарпатті їх потрібно 60 чоловік.

"Надіюсь, що з початку 2018 року нові поліцейські вже приступлять до своїх обов'язків", - зауважив Шкутов.

Керівник патрульної поліції Дмитро Міхалець додав, що набір проходитиме на базі управління патрульної поліції  (Юності, 23).

"У нас - дружня команда. Ми пропонуємо роботу, що допомагає зробити життя людей безпечнішим. Приєднуйся до нас!", - закликав франківців Міхалець.

Зарплату обіцяють від 8 тисяч гривень.

Набір триватиме місяць, а навчання - чотири місяці. За його словами, є 110 вакантних посад, з них 60 - нових.

Для того, щоб потрапити в патрульну поліцію потрібно бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, мати посвідчення водія категорії B, мати міцне здоров'я та психологічну стійкість, а також вік - від 20 до 35 років.

Набір поділяється на 5 етапів: подача анкет, тест загальних знань, здача військово-лікарської комісії, яка поділяється на медогляд, фізо та психологічне обстеження та останній етап - співбесіда.

Отримати інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за телефоном 044 390 65 00 з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00 або електронною поштою public@patrol.police.gov.ua.

Анкету можна заповнити тут.